הבצק שלנו

"בצק" – Dough

הינו ״עיסה״ בסיסית המכילה קמח ונוזל. לבצק יש שלל שימושים ואפליקציות שונות בעולם המזון, מקינוחים ועד ללחמי מחמצת, 

הסיפור הספציפי הזה שייך לבצק פיצה שלנו 

הכל מתחיל בחיטה

הכנת בצק פיצה זה תורה שלמה , מלאה במחקר, נסיונות והסקת מסקנות , אין דרך אחת נכונה יותר מהשניה .
החיטה שממנה אנו מכינים את הבצק מקורה בצפון איטליה , ארץ המגף והבית הראשון של ה״פיצה״ בעולם.

החיטה גדלה באקלים הקריר של צפון איטליה מעניק לה יכולת ספיחה גבוהה של נוזל ובתנאים הנכונים מאפשרת לנו לישה ארוכה על מנת לפתח ״גלוטן״ חזק וכתוצאה מזה התפתחות טובה יותר של הבצק על פני זמן.

התהליך שלנו

הבצק שלנו נח, תוסס ומתפתח לו כ72 שעות מרגע הלישה ועד לרגע שהוא יכול להפוך לפיצה הקסומה שלנו.
מתכון סודי וטכניקה ייחודית מאפשרים לנו לפתוח את הבצק לעובי מושלם מבלי לאבד את החוזק שלו, יוצר עבורכם את הביס המושלם.

שילוב בין רכות הבצק שנכנע בביס לקראסט מושלם ויכולת ״להחזיק״ תוספות וגבינה מבלי ליפול.